SÅ GÅR DET TILL

1.

LÄGG DIN BESTÄLLNING

När du har valt den distansutbildning som intresserar dig kan du enkelt lägga din beställning via vår webbplats. Följ stegen för att ange dina personuppgifter, välja betalningsmetod och slutföra köpet. När beställningen har lagts får du en bekräftelse via e-post som innehåller detaljer om din utbildning och information om vad som händer härnäst.

2.

FÄRDIGBEHANDLAD

Efter att du har lagt din beställning kommer den att behandlas av oss. När din beställning är färdigbehandlad innebär det att all nödvändig administration är slutförd – din betalning har verifierats och ditt konto har aktiverats. Du kommer att få ett meddelande som bekräftar att din ansökan har blivit färdigbehandlad.

3.

FORTNOX FAKTURA

När din beställning har behandlats kommer en faktura att skickas till din e-postadress via Fortnox Finans. Du kan enkelt logga in på minfaktura.fortnox.se och betala smidigt med banköverföring, kreditkort eller Swish. Om du behöver mer tid för betalningen har du även möjlighet att skjuta fram förfallodatumet.

4.

TILLDELAD HANDLEDARE

När allt är färdigbehandlat tilldelas du en personlig handledare. Din handledare blir din huvudsakliga kontaktperson under hela utbildningen, redo att svara på dina frågor, ge feedback på dina uppgifter och stödja dig i ditt lärande, så att du kan slutföra utbildningen.

5.

DU FÅR INFORMATION

När du har tilldelats en handledare och din utbildning är redo att starta, kommer du att få all nödvändig information via e-post. Detta inkluderar inloggningsuppgifter till vår studentportal, en översikt över kursplanen och instruktioner för hur du kommer igång med dina studier.

6.

STARTA DINA STUDIER

När du är redo att starta dina studier hos oss så loggar du in på studentportalen för att få tillgång till kursmaterialet, uppgifterna och de resurser som finns tillgängliga. Din handledare är tillgänglig för att erbjuda stöd och vägledning under hela utbildningsprocessen.

7.

KLAR MED STUDIERNA

När du har slutfört alla moment i din utbildning, inklusive alla inlämningsuppgifter, prov och det avslutande projektarbetet, så är du klar med hela din utbildning. Din handledare kommer att genomföra en slutlig granskning av ditt arbete för att säkerställa att samtliga krav är uppfyllda.

8.

UTBILDNINGSBEVIS

Efter att du har avslutat din utbildning kommer vi att utfärda ett utbildningsbevis till dig. Du får beviset både som en laminerad fysisk kopia skickad till din postadress, samt en e-signerad digital version via e-post. Beviset intygar att du har genomfört alla moment i utbildningen och som du kan använda ute på arbetsmarknaden.